Alla inlägg under juli 2015

Av Kärleksbarn - 13 juli 2015 15:00

Alltså detta är så himla sjukt! En kille bara ''will you be my girlfriend??'' jag svarade ''YES'' och var inte ens seriös så nu tror han att vi är ett par


Vet inte ens vad han heter.. men han skickar en massa kärlek poesier, berättar att han inte kan sluta tänka på mig, älskar mig, önskar att han kunde komma till mig och en massa annat.. 

Vet ni vad det sjukaste är?? Han. Är. 15. År. Gammal. HAHAHA :( Och frågar fortfarande om man kan bli tillsammans med honom.. vem gör ens det när man är 15???



Av Kärleksbarn - 13 juli 2015 12:15

Igår drog jag och min familj till fina Malmö. Alltså det är så sjukt fint där! Har alltid gått på samma gator i Malmö, borde verkligen upptäcka stället mer, speciellt nu när det är sommar!! 

Har ni några tips om något ställe får ni jättegärna kommentera! Tror verkligen inte att jag kommer att få några kommenterar.. men vafan.. får man leka känd åtminstonne? 

Jag var i alla fall i Emporia! Victoria Secret hade en sjukt bra rea! Det var heeelt sjukt hur snabbt produkterna tog slut när jag var där inne. Alltså att jag köpte 3 likadana sminkpaletter förklarar väl saken. En till mig, en present och en till min syster. Den kostade bara 107 kronor och innan 400 något. Den innehöll bokstavligen allt man behöver! 

Läppglans, läppstift, puder, maskara, ögonskugga, läppenna, kajal, sminkborstar, highliter osv! 

Vissa gick helt crazy och köpte 5 st av paletten! Seriöst om jag skulle gå in i butiken 10 minuter senare skulle jag inte få tag på en enda. Personalen gick ut och in och påfyllde hyllan konstant och de blev slut. 

Tyckte verkligen att VS påsar var såå fina. Var fan stolt över påsen under 10 minuter tills jag insåg vilken tönt jag var. Alltså jag skämdes så mycket över att jag hade en VS påse i handen och låste tillslut in den. 

 

  


 

Av Kärleksbarn - 12 juli 2015 11:00

Alltså jag är en person som verkligen haaaatar att planera!! Det är det värsta som finns!! Vill att ALLT ska vara spontant. ALLT. Jag vill inte veta vad maten blir förren det är dags, vill inte veta när jag ska hem, vill absolut inte veta vad vi ska göra i detalj t.ex om vi ska äta. Jahapp. Vill INTE veta vart vi ska äta. Det tar vi när det väl gäller! 


Ni vet att längta?? När jag längtar får jag samtidigt ångest.. jag tänker på allt negativt samt possetivt som kan hända och mår bara allmänt dåligt innan. Det är helt sjukt egentligen.. :/ 



Av Kärleksbarn - 11 juli 2015 22:45

Jag har alltid haft en skypefobi, har liksom aldrig kunnat slappna av framför personen. Men idag bestämde jag en skype tid med en internet vän.. för han alltid är så himla upptagen. Var så fucking nervös under hela 3 timmar.. när det väl var dags freaka jag ur och drog en lögn om att jag tog en promenad. Hahhaha, kollade iaf på en serie.. tills jag blev lugn igen och sa att jag var hemma igen till honom.. 

Skypade sedan med honom för första gången och shiiit vad roligt jag hade.. skrattade så jäkla mycket. Ni förstår inte hur länge det var sedan jag mådde såhär bra.

Tack A. 

 

Av Kärleksbarn - 10 juli 2015 12:00

Min pappa är officiellt sämst. Alltså han är fucking sämst på känslor. Därför berättar jag verkligen ingenting för honom.
För det känns som att han inte ens bryr sig. Liksom "om ngn kidnappar får du skylla dit sj" "jag lovar ngn hotar säkert dig" "om du dör är det inte mitt fel"
Vafaaaan han så fuckig overprotectice och känslolös, en duett som inte fungerar alls. 

Av Kärleksbarn - 9 juli 2015 02:09

Jag är så extremt nere och ångestfylld.
När jag kommer nära folk vill jag fan fly igen. Hitta något ytligt som tar bort smärta. När det ytliga blir till konstiga känslor tar jag avstånd och fortsätter jaga efter något kul för stunden.
Fan vad kefft alltså. Borde väl be om hjälp elr bara försöka få in någon betydelsefull i livet.
Orkar inte hålla en fucking mask och vill bara säga "detta är jag".

Jag är en ledsen och ångestfylld jävel ibland. Jag har svårt för att släppa in ngn i mitt liv. Har svårt för att berätta hur jag känner. Flyr ifrån verkliga livet och gömmer mig hemma för att jag inte orkar. Har svårt med mat. Mår illa varje gång jag äter något som har med djur att göra. För det känns som att jag förstörde hens liv.
Mår dåligt varje gång jag går förbi sköldpaddorna och fiskarna här hemma. De förtjänar inte detta livet i ett litet akvarium.
Jag mår dåligt och förtränger det vanligtvist under vardagen, håller en mask liksom. Men ikväll är jag alldeles för svag. Eller jag är fan inte svag förresten. Jag är människa.

Av Kärleksbarn - 8 juli 2015 20:04

Nu förstår jag äntligen varför folk säger ''tjejer och killar kan inte bli vänner''. För att verkligen alla killar som jag har känt ''fyfan vad bra vän han skulle vara!!'' har frågat något som vänner inte gör tillsammans :))) t.ex dejt.. 


Alltså och varför måste killar göra situationen så hiiiimla stelt?? Jag sitter och garvar åt era snaps och meddelande för att jag inte vet vart jag ska ta vägen och svarar till slut inte. 

Av Kärleksbarn - 8 juli 2015 01:05

..och lillebror undrar varför
Well this song is simply the best

Presentation

Kanske möts våra känslor någon gång
Ses de?

eller går de skilda vägar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards