Alla inlägg under november 2015

Av Kärleksbarn - 5 november 2015 18:06

Emma kallade ut Viktor men inte Ella under höstlovet? Asså wtf. Ok fin vänskap Emma (: <3 Thx a lot. Har helt gett upp på henne, asså orkar inte ens bry mig längre. Har fan aldrig varit hemma hos henne?? Helt sjukt wtf. Hur många år har vi inte ''känt'' varandra nu? 


Har faktiskt det mycket roligare i skolan nu för tiden. Har faktiskt lärt mig att tycka om min klass haha. Man måste bara vara öppen (och mig själv), då funkar allt. Som roligast är det när jag är mig själv, asså fucking älskar att dansa och sjunga högt samtidigt, har så jävla kul när jag gör det. 

Fester är inte min grej, för att alkohol är inblandat och allt skit händer då. + att jag är för liten enligt föräldrarna 

asian parents tho </3 

Av Kärleksbarn - 4 november 2015 14:42

ONSDAG, fick ett E på fysikprovet. Asså är så fucking besviken på mig själv. Ville gråta och slutade helt att lyssna på lektionen. E är som F för mig. 


Asså vet ni vad Viktor sa idag?? ''jag tycker om att slå dig och jag vet inte varför'' HAHAHA ville bara skratta men höll in det. 

Också kommer Sebbe där en timme senare och bara ''T, jag har inte fått någon kram av dig idag.'' Visste verkligen inte hur jag skulle svara honom, satt bara och skrattade. wtf vi kramas aldrig?? 

Också kommer Emma där och säger att jag har snottat hennes pumpa bre, aka Viktor för att jag fistade honom. 


Hur fan kan de två killarna tycka om mig när jag själv hatar mig själv. Asså vafan det är helt fucked. Varför tycker de om just mig när det finns flera andra tjejer. Jag är så jävla ful, seriöst 

Av Kärleksbarn - 3 november 2015 20:18

Lyssnar på måndagspepp och är så himla glad över att det har kommit en säsong 2!

Idag var skolan jävligt tråkig. Har knappt gjort något vettigt. Ska nog sova tidigt ikväll, typ 10.

Av Kärleksbarn - 2 november 2015 15:17

Kakaotalks uppdatering gjorde så att jag inte kunde se nya meddelande som jag hade fått när jag raderade appen. ASSÅ OMG :((( 

frågade Mark hehe.. aj, killen vet inte att jag utnyttjar honom 

Av Kärleksbarn - 1 november 2015 23:49

Tänkte på Anson ikväll. Var för svag och laddade ner kakaotalk, ville verkligen se om han hade skickat något. Men nej. 0 meddelande. Tänkte ge honom en chans det typ stod 10 medelande. Men är jag är ju så jävla körd. Dissade honom själv och vill ha tillbaka honom.

Vet inte men hela systemet är ju konstigt där, vadå secret chat? Kan man chatta hemligt? :/ tänk om han ändå har skickat något också ändrades systemet och därför fick jag inte fram något? Asså vafan. Eller så fick jag verkligen inget. Ska fråga mark om han har skickat något. Måste få veta om jag bara är någon som inte betyder något längre eller om båda inte ens bryr sig längre.

Presentation

Kanske möts våra känslor någon gång
Ses de?

eller går de skilda vägar

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards