Senaste inläggen

Av Kärleksbarn - Måndag 3 juli 22:25

 

Jag satt bara på en sten, så långt ute vid havet som möjligt, utan att bli blöt av vågorna som kastades tillbaka mot havet för att stenen stoppade den. Jag satt där helt själv, lyssnade på framgångspodden och kollade på vattnet i en timme.Tiden gick alldeles för fort. När klockan var för mycket ville jag fortfarande sitta kvar på stenen jag suttit på en timme och fortsätta kolla på havet. Men istället åkte jag hem.


måndagen den 3 juli 2017

ANNONS
Av Kärleksbarn - Måndag 3 juli 02:52

Kan inte sova. Vill inte ens andas längre. Fan vad jobbigt det är just nu.citat:


" 1% av befolkningen tänker

10% tror att de tänker

och 89% dör hellre än tänker "


måndag den 3 juliANNONS
Av Kärleksbarn - Söndag 2 juli 23:02

- Hora, är du dum eller?! Varför gör du detta?

- Jag vet inte, svarar min andra del av huvudet.Sjukt hur många som vill köpa.


I bakhuvudet räknar jag snabbt ut hur många timmars normalt arbete jag skulle behöva arbeta, för att få fram exakt samma summa på en kvarts escort. Den enda skillnaden är att jag säljer mig själv och utsätter mig själv för äckliga män. Har inte skaffat kik. Har inte sålt ett skit. Bara skapat en profil på en hemsida. 

 

lovar mig själv att aldrig sälja mig själv nu. inte värt det. punkt.

fucking idiot som ens tänker på det.


söndag 2 juli 2017

 

Av Kärleksbarn - Söndag 2 juli 22:49

- Millennium, coolt.

- Ja, det är då jag är född, svarade jag.


Därefter fortsatte vår konversation hela natten.Jag minns nu en dag senare inte vad vi pratade om, men jag mådde jävligt bra i stunden, timme efter timme, ända in i natten. Han ville inte ens sova ensam och insisterade på att vi skulle sova samtidigt.


- Snälla sov utan mig, sa jag.

- Har tvångstankar. Jag kanske slutar andas i sömnen, sa han. Kanske ljög han. Kanske talade han sanning. Men det är det enda jag minns från nattens konversation.


Vid kl 01 eller 02 lyckades jag tvinga honom att sova utan mig. Nu i efterhand ångrar jag att jag var så övertygande. Varför älskar jag att vinna en fight, som egentligen inte ens är en fight. Fucking säljer till alla människor. Jag sålde "sov utan mig" i fel stund.Jag saknade honom när han försvann in i sömnen.


söndag 2 juli 2017


Av Kärleksbarn - Fredag 30 juni 14:12

Det är så jävla skönt att kunna vara ärlig. Att ha någon att prata med, direkt, när som helst på dygnet för att dela med sig om alla framgångar och motgångar. Det är så jävla gött att någon lyssnar och är där för mig när jag vill dela med mig. 


Jakob är där när jag är ledsen.

Hanna med jobb.

Becki med allmäna saker.

Linda om familj.


Tack för att ni finns. 

Av Kärleksbarn - Torsdag 29 juni 00:45

Så har hört på Beckis drama två dagar irad. Asså är så glad över att jag har henne som vän, vi har liksom inget filter till varandra utan allt är kärlek, pepp eller ärlighet. Hon ger mig alltid energi, vad än som händer. Det spelar ingen roll vilken situation det är, motgång eller framgång, jag får energi av henne! Fan det måste jag säga till henne!! Har aldrig ens tänkt på det innan.


Sen har jag skrivit med Jakob hela dagen. Asså killar är lite konstigare. Förstod inte honom fullt ut, tills jag formulerade frågor som är mer som en säljares. Alltså frågor som är mer allmänna, med specifika ord som t.ex föredrar. Inte för att jag vill sälja något till honom. Utan för att jag vill lyssna. Ville få hans egna svar och känslor uttryckta. Inte ett smalt svar, som vissa frågor kan få, så det blir ded end, förstår ni?


Killar är ju lite ja eller nej. Vafan fattar inte ibland. Men självklart att jag bryr mig om Jakob. Vafan han är en skitifin människa. Skrev kanske med honom i sex timmar idag. Från början blev jag bara ledsen. Det var tungt, visste ju inte om att han mådde så dåligt. Dessutom såg jag mig själv i honom. Jag var exakt så som han beskrev för ett år sedan.


Senare under kvällen var jag bara tacksam över att han delade med sig. Vi har liksom kommit varandra närmare på en dag. Vilket är skitskönt. Älskar ju att vara deep, komma nära folk och ha en öppen men nära relation.


Fan min dag blev ändå bra. Trots att den började skit. Asså har bara motgångar med företaget just nu. Men jag får väl njuta av att jag är ledig istället. Fuck den tävlingen, jag ska vila två dagar till. Sen kör jag som en buffel med ny säljande energi!


29 juni 2017

Av Kärleksbarn - Måndag 26 juni 23:04

Jag känner mig alltså konstant orolig. Fan, tänk om jag inte säljer tillräckligt mycket. Jag har tusen frågar att ställa till grossisten och jag ska stå på mina egna fötter i slutet av dagen. Flera timmar varje dag, flera dagar, varje vecka.


Jag hoppar ur delägarskap av Sommarglass Upgrade med Hanna. Men det känns så jävla rätt. Vad har jag att förlora på?


Istället ska jag stå på mina egna fötter. HAPPY CAMPING. Två företag i ett. Helt jävla kaos. Det blir så när man inte litar på sin egna affärsidé. Folk finslipar på den. Jag hade en vecka. Eller egentligen, 2 dagar. Men det kändes bra då. Nu har jag för mycket att stå i. Eller det känns bara så. Jag ska jobba hela sommaren.


Jag är min egna chef. Jag kommer jobba som fan. Jag är den enda som sätter mina gränser.


Mitt mål är att sälja för 100 000 på 7 veckor. Jag har inte berättat det för någon, för jag vågar inte se reaktionerna.

Men det är mitt mål. Och jag skriver ut det till framtida jag.


26 juni 2017

Av Kärleksbarn - Fredag 23 juni 22:48

 


Han är så jävla kär i mig. Men jag har sagt till honom att jag inte vill ha något med honom att göra. Han som person är för på. Vilket är bra för min personlighet, men det blir mycket push, istället för pull.


Så jag orkade inte mer. Därför blockerade jag honom överallt.


Det blir fan inget vi. Hejdå för alltid.


Jag går min egna väg, ensam.


23 juni 2017, midsommarafton

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se