Senaste inläggen

Av Kärleksbarn - 19 december 2016 19:04

   

Det blir mörkt så himla fort. Trots det hindrar kan det inte hindra mig från att gå mina promenader. Tvärtom, det är faktiskt ganska mysigt och det är mindre risk för att någon som jag känner ser mig. 

     

Älskar att bara lyssna på en podd, bli inspirerad, ibland gråta en gnutta för att bli av med stressen och sedan när jag kommer hem igen är allt helt plötsligt bra. 

ANNONS
Av Kärleksbarn - 17 december 2016 15:29

Det har ännu en gång kommit till den tidpunkten. Det allra sista avsnitten av min nuvarande favoritserie har fått sitt slut. Känner mig så tom just nu. Det är alltid såhär. Tog en vecka för att se 40 min x 30 avsnitt. Åh :( 

Jag faller totalt för en serie och blir sedan tom när jag har sett klart varenda avsnitt. 

Sedan kollar jag på någon annan serie för att fylla tomheten och det händer exakt samma sak igen när även den har fått sitt slut. 

ANNONS
Av Kärleksbarn - 15 december 2016 22:47

Har svårt för att somna. Ligger i sängen och blundar, ser ett litet vitt ljus och fokuserar på den vita fläcken. Det stör mig så enormt mycket. Blir så irreterad att jag reser mig upp för att stänga dörren för tredje gången. 


Jag är så arg. Varför måste jag fortfarande dela rum med min lillebror? 


Tycker att jag lever så jävla fattigt men sedan inser jag hur lyckligt lottad jag är. Att dela rum med min bror är det största problemet jag har varje kväll. Det är egentligen inte ens ett problem. Jag sover hur jävla bra som helst när jag väl har somnat. Jag har bara svårt för att somna och blir ibland väckt två gånger på en natt. 


Mitt problem är så minimalt. Andra har inte ens någon säng att sova på. Hur jävla sjukt är inte det? Jag måste helt enkelt bli tacksam för allt jag har istället för att bli förbannad varje natt. Det blir både bättre för mig och min familj. För vem fan orkar stå ut med att jag blir arg varje kväll för att jag vill sova två timmar innan min lillebror? 


Av Kärleksbarn - 14 december 2016 18:07

Jag ser dig i ögonvrån men jag fokuserar på något annat och låtsats som att jag är fullt upptagen med min tjejkompis. 

Har hört att det hjälper att spela svår. Så ska vi spela spelet baby? Kom igen. 

Av Kärleksbarn - 12 december 2016 21:56

Åh <33 Hörni.. msp asså.. så många bra minnen!! Min gamla gubbe heter Im best!!! (ja tre !) 

Jävligt ego.. jag vet haha. Den är fan på level 18 asså?? VA? Ångrar att jag gav bort gubben när jag slutade spela.. för det första gjorde människan som fick gubben inget skit, och för det andra saknar jag min gubbe skapad år 2011. ÅÅHHH 

Kollade på mina egenskapade videor och fyfan vad kassa de var!!! Jag kommer ihåg att jag tyckte att de var hur grymma som helst och la lätt ner 6 timmar på en 3 minuters film! 


Haha bästa spelet asså <3 Har aldrig haft så kul på ett spel som där <3 Tror att jag spelade det när jag var 11-13. Sen tröttnade på spelet när man hela tiden blev utslängd från spelet för att man svor haha :( 


Suika, Vinnytjejen och någon fotbollstjej <3 Ni var de bästa <3 

Nu har fan ''suika'' börjat högskolan!! HUR SJUKT! Åh <333333 


Av Kärleksbarn - 7 december 2016 18:17

Såg inte dig när du steg av bussen men jag är säker på att du såg mig. Tillslut satte mig på den svarta bänken för att vänta på min kompis som bor 30 meter ifrån dig. 

Det var då jag fick syn på din blåa jacka som skrek till mig. Vi är som främlingar nu men varje gång jag ser dig ute bultar mitt hjärta förvånadsvärt lite snabbare och hårdare. Detta vet du självklart inte om och du började cykla upp för den dära jävla backen som alla i hela staden hatar. 


Idag satt jag och pratade om dig tillsammans med min nya klasskompis Ida. Jag tyckte så synd om både henne och dig när hon berättade om en douche som hon är kär i. Kanske borde jag ha gett dig en chans för 1 år sedan. Du behandlade mig aldrig så som han gör. Jag såg på dina blickar att du så gärna ville men jag var blind och förnekade gång för gång. Ibland hände det att jag undrade hur det skulle kännas att skeda med dig eller tom ha sex. Dessa fantasier förblir fantasier. Nu i efterhand ångrar jag ingenting. Det var trots allt mitt egna val under alla tre år. Min kropp är bara dum nog som gör signaler varje gång jag ser dig med undvikande blickar. 

Av Kärleksbarn - 4 december 2016 20:55

   

Igår var det min farsas födelsedag. Trots att vi bor i samma lilla lägenhet sa jag inte grattis och den enda som sjöng till honom var min morsa medan jag och min bror satt och lyssnade på. Inga presenter fick han heller, tidigare år hade han bara sagt tack, gått och lagt sig och sedan öppnat helt själv så det kändes helt enkelt onödigt att köpa något iår. 


 

Mammas och pappas gräl har börjat igen. Handlar alltid om samma saker, om mig och mina syskon. Idag var det om att han aldrig ville köpa ett hus baserat på ett lån och att han trodde att vi hellre ville ha några 100k var som arv. Sedan snackade han något om att bo med oss i en annan stad för att vi kommer att flytta en dag och få jobb där. Jag fick gråtatack och gick lungt till badrummet för att vara ifred, sedan låg jag i sängen några timmar därefter. 

 

När pappa äntligen hade lämnat lägenheten gick jag ut ur sängen och lagade frukost kl. 14 till mig själv. Sedan tvingade jag ut för att ta en promenad så min negativa energin skulle försvinna. 


Satt tillslut helt ensam på en bänk med ån som närsta granne. Jag tog av mig hörlurarna, andades djupa andetag, försökte njuta av stunden och började hest berätta för mig själv över hur tacksam jag är. Andra ordet in började jag gråta. 

Av Kärleksbarn - 30 november 2016 20:04

 

Lever i min egna värld som betyder allt för mig. Vill bara må bra varje dag och gå ut skolan med toppbetyg tillsammans med mitt stipendium. 


Försöker leva något liv där bra betyg betyder framgång. Om det riktigt är framgång för mig vet jag inte. Jag följer egentligen bara strömmen.


Egentligen vill jag hjälpa människor, vet tyvärr inte riktigt hur. Kan inte ge välgörenhet för att jag inte är så pass rik än. Såg en artikel om att om du har mer än 20 000 kr så är du rikare än hälften av befolkningen. Detta gav mig så sjuk ångest. Efter en och en halv månads sommarjobbande hade jag helt själv redan tjänat ihop mer än den summan. Fan medan vissa under hela deras liv aldrig ens kommer i närheten till den summan där fokuset är på att skrapa ihop mat dag för dag. Jag mår dåligt när jag bara tänker på det. Förknippar pengar med framgång för mycket, får magont. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se