Senaste inläggen

Av Kärleksbarn - Söndag 22 okt 19:33

Det har gått så många dagar nu 

jag kan fortfarande inte


det du gör med mig

jag kan inte sluta 

skriva texter som handlar om dig

inte till dig


Det är lika stort som en knytväve 

pumpar pumpar pumpar 

kärlek till oss

liv till mig 

vad gör ditt? 

ANNONS
Av Kärleksbarn - Söndag 22 okt 19:30

Jag vill egentligen skriva en hel jävla novell om hur fantastisk han är, men det skulle jag aldrig göra. Då skulle han aldrig svara mig igen. För det är så det är, när någon är för på, ja, då försvinner man. Det är så med mig med. Han vill inte ha mig och därför blir han så jävla spännande. Dessutom är han jävligt rolig. Han gör mig konstig och jag kan inget annat än att sakna honom. 

 

ANNONS
Av Kärleksbarn - Onsdag 18 okt 20:32

Hej, 


Något känns så jävla tungt. Det känns tungt på riktigt. Som att jag har svalt en sten under natten. Något håller mig uppe. Vet inte riktigt vad där är. Men det känns överallt. Jag är som en fluga. Den flygan som är svart. Som ingen tycker om. Men som bara finns där. Jag kommer på sommaren och försvinner resten av året. 

Av Kärleksbarn - Måndag 16 okt 23:18

Alltså. Alla mina problem förstår jag helt plötsligt lite mer. Jag är så jävla skev. Förstår varför jag inte har så många vänner alls. Det är så tydligt. Att jag inte har förstått det tidigare. 


Av Kärleksbarn - Fredag 13 okt 19:15

 

Vill att alla som faller för mig ska lämna mig. Sluta tjata och tänka med hjärnan. Ja, jag vet att jag är annorlunda. Det säger alla, inte bara du. Jag är inte som dem andra tjejerna. Jag är till skillnad från dem så jävla trygg i mitt egna sällskap och utseende. Det ytlig bryr mig inte ett skit om. Om jag får säga det själv, så tycker jag att jag är skitsnygg. Och det räcker med att jag är snygg i mina egna ögon. Jag behöver inte bekräftelse, åtminstonne inte från dig. Så kan du sluta fråga mig varför jag är osocial på snap. Helt ärligt försöker jag undvika dig. Men förutom det är jag faktiskt bara allmänt osocial. Jag försöker njuta av det riktiga som finns för stunden, som att se på när höstens gråa himmel blir ännu mörkare, eller om jag har tur, se på en regnbåge. 

Av Kärleksbarn - Torsdag 12 okt 22:19


Har en fantasi om detta stället.

 


 En hel skog med höstens färger, kalla vindar, kanske duggregn och mörkgråa moln.


Är med min mamma, hon klagar, medan jag är djupt lycklig tillsammans med naturen. I vår röda bil finns två termosar med två olika sorters teer. Längtar till att få dricka det, få känna smaken, värmen och se på allt. Utanför bilen håller jag i ett stort paraply från ikea.


Har på mig min svarta regnjacka, stövlar och mobilen i handen eller fickan är redo för alla fina bilder.


Två timmars promenad. Njuta av att se allt. Det vill jag göra. Ta fina bilder. Tillsammans med min mamma. Det vill jag göra.

Av Kärleksbarn - Torsdag 12 okt 19:19

Hej. Dessa dagarna har gjort så ont. Himlen faller ner så tidigt. Mörkret. Det är så svart. Månen syns, och det gör också stjärnorna. Men jag minns inte hösten såhär kallt. Blåsten många. Regnet ännu mer. 

 

 

Av Kärleksbarn - Söndag 8 okt 22:35

7 oktober 2017

pages: "dagbok oktober"

 

Men visst att jag blir ledsen och låg. Men jag ska ge mig själv en veckas tid att glömma. Till och med onsdag får jag va ledsen över honom. Sedan är det bara att glömma. Dränka mig själv i andra killar. Låta dem säga hur speciell jag är. Sedan lägga alla i the recycle bin efter ett tag. För att hitta nya, som kan ge mig bekräftelse. Som inte påminner mig om honom. 


Det är bara något jag gör. Letar efter bekräftelse från killar när jag är ledsen. Man kan se det i perioder. Går in på massa skitsidor när jag är nere. Klarar inte av mitt egna sällskap förmodar jag. Att faktiskt ha tid att tänka på honom är ännu värre. Det är så jävla jobbigt. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se