Senaste inläggen

Av Kärleksbarn - 27 augusti 2017 19:03

En timmes bussresa, som är närmare två. Det kan jag offra för din skull. Men jag kan inte utmana känslor, de håller jag för hårt om. 

ANNONS
Av Kärleksbarn - 24 augusti 2017 16:20

Mamma säger att jag aldrig är hemma. Men det känns som att jag har varit här i en evighet. Det enda jag vill är bort härifrån. Så självklart kommer jag inte hem när det finns något bättre där ute. Jag bor i en så fin stad. Lägenheten jag bor i är inte fin, men allt utanför, det är så fint. Fint fint fint. Den orangea solen jag knappt kan se på, den blåa himlen, de gråa molnen, den rosa himlen kl 20:26, de sovande ankorna, flygande vita fågeln, det vita stora huset vid ån med magiska fönster och bladen på träden som låter så fint, fint fint fint. 


ANNONS
Av Kärleksbarn - 24 augusti 2017 06:30

"..är många och allvarliga. Kriminalitet, etniskt våld, fattigdom, kvinnoförtryck, dåligt infrastruktur - med ursel elförsörjning - och inte minst korruption.."


Människor lever i en helt annan värld, bara några timmars flygresa ifrån. Medan jag (ja jag) hade tur? Kan sitta och gå vart jag vill, känner mig alltid trygg, tror på samhället, men strular med självidentiet, grupphörighet och mår dåligt. Vafan har jag att må dåligt över egentligen? Förutom det som sitter i huvudet? Ingenting. 


Absolut ingeting fysiskt. Kan inte komma på en enda sak. Jag är så jävla trygg, exakt överallt i min stad. Får säga vad jag vill och får (nästan) göra vad jag vill. 

Av Kärleksbarn - 23 augusti 2017 22:21

Har mycket att vara ledsen över, men även så mycket annat att vara tacksam och glad över. 


Lever i en konstans bubbla av sorg, tror alltid att min farfar kommer att dö närsomhelst, mår dåligt över att jag inte hälsar på honom tillräckligt ofta, har få vänner, har inte yttre framgång och tycker inte att jag har inre lycka. Samtidigt har jag ju så jävla mycket annat i livet, tak över huvudet, frihet, utbildning och alltid tillgång till mat.


Vad min "verklighet" är just nu beror ju egentligen bara på vad jag (väljer) att fokuserar på. Just nu tar jag på mig skulden över att jag aldrig hälsar på farfar. Upplever att det är alldeles för jobbigt, för att jag varje gång gråter. Det gör ont att se honom sjuk. Saknar tiden då han kunde gå och orientera sig själv. Han hade alltid på sig en hatt och hans beigea jacka när han hämtade mig från skolan. Men det där skedde för 10 år sedan och den tiden kommer aldrig att komma tillbaka. Nu går han skakandes korta sträckor i hemnet och det gör ont att bara se på det. Samtidigt kommer jag att ångra att jag aldrig hälsade på tillräckligt ofta den dagen hans död kommer. Det är bara en tidsfråga. Men jag undviker det ändå. För jag orkar inte bli ledsen. Men jag blir ändå på något sätt lycklig när jag ser honom, trots att jag har gråten i halsen.


Okej, skrev det där gråtandes. Fan vad det gjorde ont i stunden, men det kändes samtidigt så skönt att omvandla mina känslor till ord. 


Av Kärleksbarn - 23 augusti 2017 09:34

Ligger i en säng. En säng som inte är min. Men som jag trivs mer i än min egna. 

..beslysningen, tryggheten och stämningen, allt är så bra här. 

Har aldrig ens kännt såhär innan. Aldrig hemma, aldrig hos någon annan. 


Men snart måste jag lämna. 

Gör jag inte alltid det?

.. lämnar, kommer tillbaka, lämnar igen, saknar, kommer inte tillbaka 

Av Kärleksbarn - 22 augusti 2017 20:57

Googlar: "att sakna någon" 

Av Kärleksbarn - 21 augusti 2017 22:20

Varför är alla killar douches? Seriöst. Ingen är tillräckligt bra. 


Blir alltid sviken. Hur svårt kan det vara att vara ärlig? Fucking idioter.


Av Kärleksbarn - 21 augusti 2017 16:58

Har börjat landa i att skolan har börjat igen. Har en ny verklighet nu, och får göra det bästa av det som finns. 


För att överleva skolan på ett bra sätt behöver jag drömmar, mål och ett nytt mindset. 


Mål:


1. A i alla betyg 

varför? lämna min hemstad, komma in på det jag vill!! Kanske bo i samma studentstad som min syster, Uppsala!! 

vad krävs av mig: Tid, energi, offra fritid, ta tag i läxor, priotera, effektivisera 

hur ska jag nå målet: behöver plugga i nya omgivningar, ex skolan, stadsbiblioteket, hemma, utomhus, havet, parken, café. Priotera skoluppgifter, börja träna, utöva mindfullness, vara tacksam för det lilla 


2. Prata med en ny person i skolan varannan vecka

varför? det ger mig energi!! få nya vänner och dessutom mår jag bra av att prata med människor! 

vad krävs av mig: sluta tänk så mycket!! och gör det bara!

hur jag ska nå målet: berätta om målet för min kompis, så hon kan pusha mig! kasta mig in i situationen!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se